Nem Aftensmad Til Gæster

23/05/2022 13:02
Billede: Pixabay / RitaE

Skal du have gæster og du ønsker at det skal være hurtigt let og billigt? 

Så kan jeg helt klar anbefale en lækker mør bøf, ovnbagte kartofler og hvidløgs / persillesmør. Hvis du har overskud hertil, så kan du selvfølgelig også blande en sund grøn salat.

Sidst jeg holdte fest hjemme hos mig selv, var vi 14 personer, ikke for mange og ikke for få. Dette er lige passende til, at man kan nå at tale lidt med dem alle sammen og de kan nå at lære hinanden en anelse at kende, inden festen er forbi og de vender snuden hjem igen.

Til aftensmad den aften havde jeg købt de største og møreste bøffer, hvor jeg fik nogle af gæsterne til at lægge dem på grillen og passe dem. 

I ovnen have jeg de ovnbagte kartofler, som jeg havde vasket en anelse inden. De skal blot lægges på en bradepande og skubbes ind i ovnen. Meget let og enkelt.

Til dette havde jeg også købt 3 færdig blandede salater jeg kom over i nogle fine skåle og næsten påstod at jeg selv havde lavet dem :)

Hertil havde jeg også lavet en persillesmør og en hvidløgssmør, som man kunne få til bøfferne, hvilket lige giver lidt ekstra både til kartoflerne og bøfferne.

Og så ikke at forglemme de utallige drinks, som nærmest er det vigtigste at diske op med, når du vil holde en god fest. Her havde jeg indkøbt ingredienser til 8 forskellige drinks, som skulle serveres i løbet af aftenen. Det var nok lige i overkanten, her kunne man godt have nøjedes med 4 -6 drinks.

Her har du læst et publiceret og udgivet stykke indhold, der udelukkende er lavet med henblik på at tilgode se. Perlen Odense. Her kan du eksempelvis købe Marguerit øreringe, og meget meget andet. Uden støtten fra Perlen Odense kunne dette du lige læste ikke lade sig gøre.