3 Skønne Pitstops Ved Motorvejen I Østjylland

18/04/2019 14:15
Billede: Heorhii Heorhiichuk

Måske står du og skal køre tværs over det skønne danske land via motorvejen, fordi du skal besøge familie, en ven, veninde eller også er det noget helt andet du skal af sted for. En lang tur på motorvejen vil rigtig ofte indeholde et pitstop eller to, men hvor skal man lige køre ind henne? Det spørgsmål har mange stået med før dig, så nu har vi sammensat en liste over 3 skønne pitstops ved motorvejen, hvor du kan få lettet benet samt lidt at spise eller drikke.

#1 Gudenå Øst

Nordjyske Motorvej 401

8940 Randers SV

Som navnet Gudenå Øst antyder, befinder vi os her ved Gudenåen, og bag forretningen på adressen er der adgang til et smukt naturområde med Randers by i baggrunden. Rundt omkring på rastepladsen er der placeret borde og bænke under æbletræerne, og de mindste kan få brugt lidt energi på legepladsen, før turen går videre.

Udover de daglige hjemmelavede retter tilbydes et traditionelt cafeteriakøkken med alt fra de lette, hurtige retter så som sandwich, håndmad og hotdogs til en veltilberedt flæskesteg med KS (kartofler og sovs). Sidst men ikke mindst kan du også købe varme og kolde drikke samt få lidt til den søde tand i kioskområdet.

#2 Pedersminde

Østjyske motorvej 351

8381 Tilst

Drives af ægteparret René og Merete, og det har det været siden 2001. I 2006 gav de stedet den helt store modernisering, så det er nydelige, moderne forhold, hvis i stopper her, hvor der er plads til i alt 110 spisende gæster.

#3 Blankhøj

Østjyske motorvej 471

8381 Tilst

Blankhøj er en hyggelig rasteplads lige uden for Aarhus i den nordgående retning. Den ligger skønt ved et stort naturområde, så der er rig mulighed for at få rørt benene lidt i den friske luft - også for medrejsende kæledyr, da her ligger en fantastisk indhegnet hundeskov til glæde for de firbenede passagerer.

Restauranten serverer de klassiske cafeteriaretter i et sundt format, og der laves også gode børnemenuer. Til børnene er der også legeplads og grønne græsarealer,

Restauranten laver også klassisk, hjemmelavet mad med en “Dagens ret”, som skifter hver dag, og dette er særligt populært for Blankhøjs gæster. De kan også tilbyde et udvalg af varme og kolde drikke samt lette retter og sandwich. Til sidst sælges der selvfølgelig snacks, chips og slik i kiosken.