5 Hurtige Retter Med Oksekød

08/11/2021 13:15
Billede: Pixabay

Kommer du sent hjem fra arbejde og har ikke helt overskud til at stå længe i køkkenet og lave mad når du kommer hjem? Jamen så får du her et par gode ideer til hurtige retter, så du kan undgå dette.

1. Spaghetti bolognese

Du har måske allerede selv tænkt på denne klassiker, for man kan ikke komme uden om den når siger "Hurtige retter med oksekød". 

Retten er super nem at lave og så er det bare en ret som langt de fleste kan lide, så den er svær at gå galt i byen med. 

2. Tacos

Der er næsten ikke noget nemmere end at gå ned og købe tacoskaller og en tacomix og lidt grøntsager.

Kødet skal bare steges hurtigt og have lidt tacokrydderi, grøntsagerne skylles og skæres og så skal tacoerne varmes, nemt!

3. Tortilla

Ja du kan jo faktisk bare kopiere fremgangsmåden for tacos og bytte tacoskallerne ud med tortilla pandekager og bum så har du endnu en nem ret.

4. Hakkebøffer

En god gammeldags hakkebøf kan altså bare noget og giver dig et hav af muligheder. 

Du kan blandt andet lave danskbøf, burger eller parisertoast, alle nemme og hurtige retter som er lige til at overkomme.

5. Millionbøf

Ligesom bolognesen er millionbøf en nem og hurtig kødsovs, som du blandt andet kan servere med kartofler eller kartoffelmos.

Du læser dette tekstindhold, som er udarbejdet, fremstillet og skrevet, for at tilgodese avXperten. Vi vil derfor gerne anbefale dig at kigge på deres udvalg , i udvalget finder du blandt andet en brygkedel.