4 Lækre Desserter, Der Kan Laves På Under En Halv Time

20/12/2018 14:51
Billede: Skitterphoto

Åh nej, du er i tidsnød! Gæsterne er lige på trapperne, og du mangler en dessert. Du er ved at panikke, men det behøver du slet ikke. Her får du nemlig fire bud på fire lækre desserter, der kan laves på under en halv time.

1) Arme riddere som brunsviger

Denne dessert tager ikke meget mere end ti minutter at lave, men bare rolig, det er ikke til at smage. Faktisk smager retten så formidabelt, at dine gæster sikkert vil tro, at du har brugt det meste af dagen alene på denne ret.

2) Trifli

Trifli er eksotisk, let og lækkert. Anretning gør altid meget, så sørg for at server din trifli i fine glas. Det giver lige det sidste!

Det er uden tvivl en af de lækreste desserter, der findes. Derfor kan det virke lidt fjollet, at den ikke er mere populær. Det er jo ikke ligefrem noget, man får særligt ofte, vel? Vi gætter på, at folk ganske enkelt glemmer den, når de brainstormer på desserter.

3) Pandekager

Pandekager med syltetøj, sukker og is går man sgu aldrig fejl af. En super lækker dessert, som de fleste kan lide.

Medmindre du skal lave til hele familien Klump, kan du uden problemer lave en stak pandekager på under en halv time.

4) Skumfiduser

Det er meget få mennesker, der ved, hvor let det er at lave sine egne skumfiduser. Men det er faktisk hverken svært eller krævende, hvad angår tid.

Du vil blive chokeret over, hvor meget lækre hjemmelavede skumfiduser er, frem for dem man køber.

Servér lækre, søde skypuder for dine gæster til dessert, hvis du holder af ros og anerkendelse.

Det særligt fede ved at lave sine skumfiduser selv er, at man kan tilpasse dem til sine egne præferencer. Personligt elsker jeg at dyppe mine hjemmelavede skumfiduser i kakaopulver. Det kan virkelig anbefales!

Tak til Net2kompagniet

Tusind tak til Net2kompagniet, der har hjulpet til i forbindelse med tilblivelsen af denne artikel.

Hvis du ikke kender Net2kompagniet, kan jeg fortælle, at der er tale om en virksomhed, der sælger billige vinduer til danskere over hele landet.