5 Nemme Forretter, Der Smager Herligt

19/12/2018 12:37
Billede: Pixabay

Bare fordi madlavning er let, er det ikke ensbetydende med, at det ikke kan være lækkert. Er du i tidsnød, så tjek disse fem ideer til forretter. Alle retter er vildt lette at lave, og så smager de ekstremt godt.

Det er ikke altid, at man har oceaner af tid i køkkenet. Det er besværligt, hvis man er typen, der gerne vil tilfredsstille samt imponere selskabet, der kommer på visit.

Vi har kreeret en liste med forslag til forretter, det både er lækre og nemme. Det kan være, at en af disse forretter kan blive løsningen for dig, hvis du er i tidsnød, men stadigvæk gerne vil imponere det visiterende selskab med en lækker forret.

1) Tørrede tomater på grillet brød

Super enkel ret, der smager overraskende godt. De tørrede tomater kan uden problemer kombineres med skinke og/eller ost.

2) Sprøde bruschetta med svampe

En lækker lille anretning, der ikke tager mange minutter at lave. Smagen er decideret himmelsk, og retten mætter hverken for meget eller for lidt - præcist som en forret skal.

3) Grillede tigerrejer

Tigerrejer er så lækre, at de kan serveres uden tilbehør som forret. En god marinade og et par minutter på havegrillen eller panden, og så har du ellers en lækker forret.

4) Dadler svøbt i røget skinke

Dadler med røget skinke viklet om sig er et kæmpe hit! Man kan også uden problemer udskifte skinken med bacon.

Det er en forret, der har vundet mere og mere popularitet i løbet af de seneste år hos danskerne, og det skyldes uden tvivl rettens fantastiske smag, og så at den er yderst let at lave.

5) Laksesalat

En salat er generelt en rigtig god forret. Det er nemlig en let og lækker ret, der ligger en passende bund.

Her på redaktionen er vi svært begejstrede for laksesalater, og det er forklaringen på, at der som forslag fem står ‘laksesalat’ frem for eksempelvis en kyllingesalat.

Tak til Curvii.dk

Artiklen er produceret i samarbejde med Curvii. Vi takker ærbødigt for hjælpen undervejs.

Hvis du ikke kender Curvii, kan vi fortælle, at der er tale om en webshop, der sælger plus size-tøj, altså tøj til kurvede kvinder. I shoppen finder man mange fede mærker, blandt andet Zizzi, Gozzip, Junarose og Zhenzi.

Udvalget er stort og mangfoldigt inden for alle kategorier samt brands.

Se for eksempel udvalget af Zhenzi-tøj her: https://www.curvii.dk/maerker/zhenzi