De 3 Bedste Sunde Takeaway-steder I København

03/01/2019 13:04
Billede: Kaboompics .com

Mange forbinder fastfood med usunde burgere og pommes fritter, der drypper af fedtstof, men sådan behøver det rent faktisk ikke at være. Der findes adskillige sunde fastfood-kæder, og i denne artikel giver vi vores bud på de tre bedste i vores hovedstad.

Det er ikke altid, at man lige orker at lave mad til sig selv. Når overskuddet er på et minimum, er takeaway en løsning, mange forfalder til.

Nogle dage har man lyst til at være en gris og spise usundt, men andre dage er man mere til sund og nærende kost.

Før i tiden kunne det godt være udfordrende at finde fastfood-kæder, der kunne tilfredsstille ens behov for sund og nærende mad, men sådan er det heldigvis ikke længere.

I dag findes der adskillige fastfood-kæder, der leverer ekstremt sund og nærende mad. Vi har kreeret en liste, der indeholder de tre sunde takeaway-steder i København, vi anser som de allerbedste. Listen er i helt vilkårlig rækkefølge.

1) Smag

Adresse(r): Fælledvej, Nordre Frihavnsgade og Torvehallerne.

Prisniveau: Salat fra 52 kr. og sandwich fra 48 kr.

Man kan tydeligt fornemme og smage, at folkene bag Smag er uddannede i ernæring og sundhed. Hvis man er til en lækker blandet salat, så er Smag lige noget for en.

Her får man nemlig nogle af Københavns bedste salater, som består af alt fra palmekål, ristede svampe og mandler til porrer og kerner.

Salater er ikke det eneste, Smag byder på. Smag byder nemlig også på velsmurte sandwiches på softkernerugbrød.

Der er ikke tale om klassiske sandwiches med kylling og bacon eller æg og rejer. Ingredienserne hos Smag er nogle lidt andre og alternative, for eksempel kan man her få kartoffelpuré, majsfalafel og gulerodstzatziki i sin sandwich. Smadderlækkert!

2) Wedofood

Adresser: Halmtorvet og Østerbrogade.

Prisniveau: Bland-selv-salat fra 65 kr. / Klassiske salater 79 kr.

Wedofood er, ligesom Smag, et paradis for de salatbegejstrede. En salat hos Wedofood er friskere end frisk.

Hod Wedofood er der ingen færdiglavede salater. Enhver salat laves først efter, at denne er bestilt. Det involverer en smule ventetid, som til gengæld kompenseres af, at salaten er ubeskriveligt frisk og lækker.

Foruden lækre salater kan du også få friskpresset juice, brød og kage hos Wedofood.

3) Fredcos Deli

Adresser: Grønnegade og Vesterbrogade

Prisniveau: Salat 75 kr. / Sandwich 60 kr. / Suppe 55 kr.

Hos Fredcos Deli kan du få friskblandede salater, supper og sandwiches af super høj kvalitet til fornuftige priser.

Omgivelserne er yderst hyggelige, og betjeningen plejer at være helt i top. Man bestemmer helt selv, hvad man ønsker at få i sin salat, og de søde folk bag disken er aldrig nærige. Så selvom man får et let måltid hos Fredcos Del, plejer det ikke at være noget problem at blive mæt.