De Bedste Burgere I København

03/10/2019 14:33
Billede: Canva

Burgeren er en fantastisk spise, hvis man har travlt og er på farten. Den er nemlig nem at have med, hurtig at lave og kan spises med en enkelt hånd (Såfremt den ikke er for stor, naturligvis).

Hvis du ligesom så mange andre er vild med at spise en burger, når travlheden melder sig, men efterhånden har spist dig træt i halv-tarvelige fastfood burgere, så giver vi dig her 5 steder i København, der lavet de bedste burgere i byen. Velbekomme.

YoBurger

Det første sted på vores liste over de bedste burgere i København er YoBurger. Her får du klassiske amerikansk-inspirerede burgere, der får din mund til at løbe i vand. YoBurger bruger en lækker brioche bolle, lækkert kød, frisk ost og salat, perfekt tilberedt bacon og ikke mindst deres formidable secret sauce.

Konceptet er utroligt simpelt og uden så meget svinder i valsen, hvilket altså resulterer i en dejlig oplevelse.

Sliders

Sliders fokuserer om nogen på gørelsen, ikke størrelsen. Sliders laver muligvis ikke kæmpe store burgere, men derimod, som navnet så fint antyder, sliders.

Priserne er yderst konkurrencedygtige, og vigtigst af alt, så smager deres burgere fantastisk. Det bedste ved Sliders er, at du kan få 3 forskellige burgere i et enkelt måltid, hvilket er et kæmpe plus i vores bog.

Guldgrillen

Den efterhånden berygtede Guldgrill har indtaget de danske hjerter, hvilket den ene af stifterne, Umut Sakarya, i høj grad står bag. Guldgrillen serverer mad, man kan forstå. Burgerne er tilpas snaskede, uden at blive for meget, hvilket er helt fantastisk.

Gasoline Grill

Tilbage i 2006 så Klaus Wittrup en tankstation, der senere skulle blive til en burgerbar, han gik og drømte om. Maden skulle opfylde hans vigtigste krav til en burger, nemlig at den skulle være enkel.

Lige siden har Gasoline Grill stået for enkle burgere, hvor alle ingredienser han et klart formål, og er af en høj kvalitet. Dette koncept har sikret Gasoline Grill en plads blandt de bedste burgerbarer i København, hvilket for alvor blev tydeligt da de kom på Bloombergs lister over de bedste burgere i verden.

Tak til ProRengøring
Tak til ProRengøring for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. ProRengøring er et af lendets førende leverandørere af erhvervsrengøring.