Færdigretter: Her Finder Du De Bedste

03/04/2019 14:04
Billede: Jumpstory.dk

Hvis du ofte er på farten, eller bare lever i en almindeligt travl hverdag, har du sikkert spist en færdigret, eller to. Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, så ved du sikkert også, at kvaliteten af disse færdigretter svinger meget.

En færdigret kan fremprovokere alt fra store skuffelser til glædelige overraskelser. I denne artikel kan du læse, hvor du køber de bedste færdigretter. For at afgøre hvilken butik, der tilbyder de bedste færdigretter, har Politiken sat deres madanmelder til at smage de forskellige bud.

Undersøgelsen gik ud på, at madanmelderen skulle teste og smage forskellige færdigretter fra forskellige butikker, og dermed finde ud af, hvilken butik man skal besøge, hvis man vil have en god færdigret.

Forudsætningerne for undersøgelsen var, at madanmelderen skulle teste både en hovedret, en måltidssalat og en fersk pizza. I testen blev fem forskellige butikker udvalgt til at indgå. Disse butikker var Netto, Coop, Føtex, Meny og Rema 1000.

Resultatet af madanmelderens vurdering var både en vurdering af smag af og udvalget af retter.

Vinderen af testen blev, måske lidt overraskende for nogle, Netto. Madanmelderen mener især, at samarbejdet med Løgismose har gavnet dem i denne test.

Resultatet af testen var som følgende, hvor nummer et var den bedste osv.

  1. Netto
  2. Coop
  3. Føtex / Meny
  4. Rema 1000

Coop blev rost meget for deres udvalg, der ifølge madanmelderen er rigtig bredt og godt. Madanmelderen supplerer også med, at både kvalitet og råvarer i høj grad er til stede i retterne.

Rema 1000 var testens helt store taber. Madanmelderen beskriver deres færdigretter som værende halvhjertede og at de smager af discount.

Du skal altså et smut forbi Netto, hvis du mangler en god færdigret på farten.