Hvor Får Man De Bedste Færdigretter?

19/12/2018 08:14
Billede: JÉSHOOTS

Hvis tiden er knap, er det fristende at købe færdigretter. Der kan dog være stor forskel på kvaliteten af den slags retter. Nogle gange bliver man slemt skuffet, mens man andre gange veltilfredst anerkender, at det kunne man ikke engang selv have gjort bedre, hvad angår smag. Her får du indblik i, hvor du kan få de bedste færdigretter.

Politikens madanmelder Joakim Grundahl har haft gebisset i alverdens færdigretter fra flere forskellige dagligvarebutikker og efterfølgende bedømt sine oplevelser.

Så vidt muligt skulle Joakim teste en hverdagshovedret, en måltidssalat og en fersk pizza hos fem forskellige supermarkeder. De fem supermarkeder var følgende: Netto, Coop (Irma, Superbrugsen, Kvickly), Føtex, Meny og Rema 1000.

Karakteren, som han gav, tog afsæt i udbud og smagsoplevelse.

Og vinderen er…

Det supermarked, der scorede den fornemmeste karakter, var Netto. Dette skyldes særligt samarbejdet med Løgismose, ifølge Joakim Grundahl.

Det resterende regnskab ser ud som følger:

2) Coop

3) Føtex & Meny

4) Rema 1000

Coop får mange pæne ord med på vejen. De scorer særligt højt på udvalg, der efter sigende skulle være landets største. Derudover er det tydeligt, at producenterne af deres færdigretter har fokus på smag og gode råvarer, og det klæder retterne.

Rema 1000 får, modsat Netto og Coop, ikke meget ros. Kritikken går på, at forsøget er halvhjertet, og at retterne smager af discount.