Nem Aftensmad Til Flere Dage - Flere Stærke Retter

02/07/2020 11:25
Billede: Jumpstory

Når både karriere, familieliv og livet generelt skal gå op i en højere enhed, så kan det være svært at nå det hele - især når der også skal mad på bordet.

Flere og flere efterspørger derfor alt fra nemmere indkøb til nem aftensmad til flere dage. Det sidste er faktisk ganske nemt at lave. Derfor vil vi herunder give et par stærke bud på nem aftensmad til flere dage.

Aftensmad til flere dage - Sådan gør du det nemt

Når du skal lave nem aftensmad til flere dage, skal det først og fremmest være noget mad, som ikke tager skade af en genopvarmning dagen efter, samt ikke kræver flere timer at lave den første dag, for så forsvinder ideen med den nemme aftensmad til flere dage.

Du skal derfor gå efter retter, som tager forholdsvist kort tid at lave i første omgang. Her kan du vælge klassiske retter som:

  • Pasta kødsovs (millionbøf)
  • Lasagne
  • Frikadeller
  • Suppe
  • Pastasalat
  • Kød med salat

Det kan blive dyrt at købe salat, da man oftest skal bruge en del penge på det, hvis man skal have flere ting i sin salat. Det kan blive endnu mere dyrt, hvis man så ikke skal have det dagen efter og ender med at smide resterne ud.

Du kan derfor med fordel vælge at lave for eksempel en lasagne, som så kan spises over flere dage, hvis du supplerer den med en eller anden form for salat. Det gør både måltidet mere sundt, samtidig med at det gør det muligt for at have nem aftensmad til flere dage.

Skal det være endnu mere nemt, så kan du med fordel tænke i stordriftsfordele, så du laver større portioner på selve dagen, som så enten kan spises over flere dage eller fryses ned. Dermed har du altid nem mad, som du kan tage op af fryseren og blot varme.

Tak til Illums Bolighus

Vi takker Illums Bolighus som har støttet udarbejdelsen af dette indlæg. Se deres enorme udvalg af kvalitetsmærker til din bolig, som fx de berømte Kähler vaser eller de effektive Kitchenaid køkkenmaskiner.