Overrask Med Et Fastfoodgavekort

19/06/2019 14:21
Billede: Fancycrave.com

Du har måske allerede tænkt over det, eller også anede du slet ikke, at de eksisterede, men det gør de altså; gavekort til forskellige fastfoodsteder og –portaler, og hvem ville ikke blive glad for sådan et?

Det siges, at specielt mænd fristes af den snaskede og superlækre fastfoodmulighed, når der skal tages et valg om aftensmad, så måske kunne sådan et gavekort være et perfekt valg til din ven, søn, mandlige kæreste eller en anden mand i dit liv? Vi har sammensat en liste på 5 fastfoodgavekort, som vi synes du skal kigge nærmere på.

#1 JUST-EAT

Forær et lækkert måltid bragt til døren. JUST-EAT er Danmarks suverænt førende take away-portal. Du kan bestille mad fra flere tusinde forskellige restauranter i Danmark: Alt fra pizza og burger til thai og traditionel dansk mad.

#2 Hungry.dk

Glæd en du holder af med lækker take away. Med et gavekort til Hungry.dk giver du modtageren mulighed for at vælge blandt et stort udvalg af lækker mad fra lokale restauranter, som leverer maden til døren. I dag har Hungry.dk 1100 restauranter tilknyttet, og der kommer hele tiden flere til. Det er med til at skabe et varieret udvalg, så man altid kan finde det, som man har lyst til at spise.

#3 Sunset Boulevard

Fastfood, der smager godt, får du hos Sunset Boulevard. Når du får lyst til et hurtigt stop og et nemt, velsmagende måltid, der tilfredsstiller smagsløgene, så skal du på Sunset Boulevard. Hos en af de mange restauranter landet over kan du nemlig vælge mellem mange forskellige burgere, sandwich, salater, desserter og sidst men ikke mindst Sunsets legendariske pomfritter.

#4 Kebabish

Kebabish giver en stor og lækker oplevelse i asiatisk mad. De er specialiserede i tilberedelse af indisk inspireret mad med helt friske råvarer og samtidig med en stærk påvirkning af madkulturen fra Middelhavsområdet.

#5 Bone’s

Giv et stort take away-måltid ved at vælge Danmarks mest populære amerikanske restaurant Bone’s. Der er spareribs, hot wings, løgringe og coleslaw i lange baner.

Kunne du trænge til lidt mere inspiration til, hvad du skal købe som gave til dine mandlige bekendskaber, så skynd dig ind på https://gaveideer-til-ham.dk/, hvor du uden tvivl vil finde noget.